De (proces)industrie staat onder hoge druk. De normen voor veiligheid worden steeds hoger, het personeelstekort blijft aanhouden en er is internationaal veel concurrentie. Door het personeelstekort is er weinig tijd over voor leren en ontwikkelen.

Mensen zijn voor dienstverlenende ondernemingen in de Nederlandse (proces)industrie de belangrijkste assets. Het effectief en efficiënt kunnen inzetten van de juiste (vak)mensen is dus cruciaal voor het voortbestaan van deze ondernemingen en vergt continu aandacht en streven naar verbetering en ontwikkeling. 

De VOMI Academie en Itanks krijgen al jarenlang leervraagstukken vanuit de branche die te maken hebben met bovenstaande trends en hebben in 2021 de handen ineengeslagen. Vanuit deze visie is SparkedOn ontstaan: de tool waardoor de industrie kan blijven leren en ontwikkelen op een leuke manier die aansluit bij de doelgroep.

Krachten gebundeld in 1 team

SparkedOn bundelt de krachten van Itanks, VOMI academie en Interactiongroup. Samen hebben we een multidisciplinair team samengesteld dat zich dagelijks bezighoudt met de ontwikkeling van de tool.

Ola Nordmann
Lorem ipsum

Troy Hampton
Lorem ipsum

July Wood
Lorem ipsum

join us now

Meet the team

Contact

Telefoon: 026 202 05 02
jasper.scherpenborg@vomi.nl

SparkedOn is een initiatief van